Amerikaanse s'mores
  • Recipe Single Image
  • CakeHoofdgroep
  • 1Aantal personen
  • Tijd
  • 11Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de grill van de oven voor.
2. Leg een koekje op een met bakpapier beklede bakplaat, leg er de plakjes chocolade op en leg daarop de marshmallow.
3. Schuif de bakplaat onder de grill en houd de s’more goed in de gaten.
4. Na 1 minuut krijgt de marshmallow kleur en verspreidt zich de geur van karamel.
5. De chocolade zal beginnen smelten. Haal de s’more uit de oven, leg er het tweede koekje op en serveer meteen.
6. Graham crackers zijn de meest geschikte koekjes voor s’mores.
7. Voor een extra large s’more maak je gewoon grotere en dikkere crackers.
8. Rol het deeg uit tot het circa 5 mm dik is en snijd er rechthoeken van circa 10 x 8 cm uit.
9. Bak de koekjes 18 tot 20 minuten, tot ze mooi goudbruin zijn.
10. Snijd de koekjes van elkaar los met een deegsnijder zodra je ze uit de oven haalt en laat ze afkoelen op een rooster.
11. Je hebt twee even grote koekjes nodig voor één s’more.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Culy

Door: