1. Verwarm de oven voor op 180 ºC.
2. Vet een taartvorm (0 20 cm) in.
3. Meng de bloem, amandelen, het bakpoeder en de kaneel met een snufje zout in een kom.
4. Mix de boter en suiker in een grote kom en klop de eieren erdoor.
5. Voeg de droge ingredienten toe terwijl je blijft kloppen.
6. Schenk de helft van het beslag in de vorm en verdeel hierover een laagje appel.
7. Schenk de rest van het beslag erover en eindig met de rest van de plakjes appel, bestrooid met de extra suiker.
8. Bak de cake in 30–40 minuten goudbruin.
Beoordeel het recept:
Bron: Jamie Magazine
Door: ReceptenVandaag
Jamie Oliver is een engelse kok die wereldwijd bekend is. Hij is bekend geworden door de televisieprogramma's die hij presenteert, maar ook door de goede kookboeken die hij heeft geschreven. Jamie Oliver is er van overtuigd dat iedereen kan leren koken en hij ziet het dan ook als zijn missie om iede...
Lees Meer