Herfstcake
(3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • CakeHoofdgroep
  • 8Aantal personen
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Vet een springvorm van 20 cm in met boter en bekleed de bodem met bakpapier.
3. Verwarm een klontje boter in een koekenpan en bak hierin de peren met de kaneel en gemberpoeder totdat ze zacht en stroperig zijn.
4. Voeg op het laatste de honing toe.
5. Mix de boter en de suiker tot het licht en luchtig is en mix een voor een de eieren erdoor en de verse gember als je deze hebt.
6. Meng vervolgens het bakmeel erdoor en als laatste de afgekoelde peren.
7. Schep het beslag in de springvorm en bak voor ongeveer 50 minuten in het midden van de oven.



Beoordeel het recept:

 (8 stemmen)



Bron: Ikbakerietsvan

Door: