Cheesecake brownies
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • CakeHoofdgroep
  • 8Aantal personen
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

    Voor de brownie:

  • Voor de cheesecake:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Maak eerst het brownie beslag. Snijd de boter in blokjes, breek de chocola in stukjes en doe deze samen in een kom.
3. Zet de kom bovenop een pannetje met kokend water en laat de boter en chocola smelten. Dit heet au bain marie.
4. Zodra het gesmolten is haal je de kom van de pan af en roer je er de suiker, eieren, vanille en zout erdoor.
5. Als laatste spatel je er voorzichtig de bloem door en giet je het beslag in je bakblik.
6. Vervolgens maak je het cheesecake beslag.
7. Hiervoor roer je alle cheesecake ingrediënten door elkaar tot het een romig mengsel is.
8. Schep hier hoopjes van op het brownie beslag. Voor het gemarmerde effect gebruik ik een botermesje, of iets met een ronde punt, zoals de achterkant van een lepel. Zo kun je het brownie beslag voorzichtig over de cheesecake scheppen als het ware.
9. Bak in de oven voor ongeveer 40 minuten en laat het helemaal afkoelen voordat je de brownie aansnijdt.



Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)



Bron: Ikbakerietsvan

Door: