Speculaasbrownies
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • CakeHoofdgroep
  • 16Aantal personen
  • Tijd
  • 10Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden (geen hetelucht).
2. Doe de boter en chocolade in een vuurvaste schaal of kom en hang die in een pannetje met een klein bodempje water.
3. Smelt de boter en chocolade au bain marie op laag vuur en laat eventjes afkoelen.
4. Klop de eieren met de suiker los in de keukenmachine (of met de hand(mixer)).
5. Voeg de bloem, de vanille, het snufje zout, de kaneel en de cacao toe.
6. Roer weer even door en giet dan het chocoladebotermengsel erbij.
7. Maak er een glad beslag van.
8. Breek de speculaasjes in kleine stukjes en roer ze door het beslag. Voeg eventueel nog noten toe.
9. Vet een lage bakvorm van ongeveer 20×30 in met boter. Ik leg meestal een op maat geknipt stuk bakpapier onderin, om er zeker van te zijn dat de brownie uit de vorm komt.
10. Bak de brownie in ongeveer 30 minuten in de oven. Laat even afkoelen, snijd eventueel de randen los en haal de brownie uit de vorm om ‘m in stukken te snijden.



Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)



Bron: Rozemarijn

Door: