Hamburger cupcakes
Ster Ster Ster (2.9 / 5)
  • Recipe Single Image
  • CakeHoofdgroep
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Bak de cupcakes volgens het recept. Je bakt de cupcakes nu alleen niet in papieren vormpjes maar gelijk in de cupcake vorm. Vet de vormpjes daarom goed in en bestuif met bloem zodat ze makkelijk loslaten. Strooi ook wat sesamzaadjes over de cupcakes voordat je ze bakt. Halveer de cupcakes na het afkoelen met een mes.
2. Voor de hamburger heb je een brownie nodig. Deze kun je volgens recept maken, maar ik gebruikte dit keer voor het gemak een mix. Snij de brownie na bakken in lagen/plakken van ongeveer een centimeter dik. Neem een uitsteker van dezelfde grootte als het onderste deel van de cupcake. Steek je hamburgers uit de brownie en leg deze op de cupcake.
3. Rol de gele marsepein uit en snij hier met een mes vierkantjes uit, een klein beetje groter dan de hamburger. Leg de plakjes kaas op de hamburger.
4. Van de rode marsepein maken we de tomaat. Rol uit en steek met de ronde uitsteker plakjes tomaat uit, leg deze bovenop de kaas.
5. Dan hoeft alleen nog maar de sla gemaakt te worden. Rol hiervoor de groene marsepein heel dun uit en snij hier lange stroken van. Vouw allemaal plooien in de strook marsepein. Als je dit hebt gedaan vorm je het tot een cirkel. Leg deze op de tomaat en plaats de bovenkant van de cupcake eropBeoordeel het recept:

 (7 stemmen)Bron: Laurasbakery

Door: ReceptenVandaag