Arretjescake deluxe
(3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • CakeHoofdgroep
  • 16Aantal personen
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Klop de eieren luchtig en voeg dan de suiker, vanillesuiker en cacaopoeder toe. Klop dit op de hoogste stand zo’n 5 minuten goed door. Voeg de gesmolten boter toe en meng tot een glad geheel.
2. Breek de biscuitjes in stukken en voeg deze toe aan het chocolade mengsel. Hou 16 Maltesers apart, voeg de rest van de zak toe aan het mengsel. Roer de Maltesers en biscuitjes goed door het mengsel heen.
3. Bekleed een bakvorm met bakpapier en stort hier het beslag in. Verdeel het mengsel in de vorm en druk goed aan met een spatel, zorg dat de bovenkant redelijk egaal is. Druk dan de Maltesers op de cake, doe dit zo zodat bij het aansnijden op elk stukje een Malteser ligt.
4. Zet de bakvorm in de koelkast en laat de cake hier een nacht staan. Haal hem daarna uit de vorm en snijd hem in stukken.



Beoordeel het recept:

 (12 stemmen)



Bron: Lauras Bakery

Door: