Aardbei yoghurtcake
(4.8 / 5)
  • Recipe Single Image
  • CakeHoofdgroep
  • 6Aantal personen
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180° C.
2. Meng alle ingrediënten in een grote kom; zorg dat je cakedeeg ietwat aan de vloeiende kant is en zeker geen brokjes bevat.
3. Bekleed een medium cakevorm met bakpapier.
4. Snijd een handvol aardbeien in plakjes.
5. Giet de helft van het beslag in de cakevorm; verdeel de aardbeien in het deeg.
6. Voeg daarna de rest van het cakedeeg toe en versier de cake met wat gesneden aardbeitjes bovenaan.
7. Bak in de oven gedurende 30-35 min op 180° C totdat de buitenkant een mooi goudbruin korstje heeft. Test met een cakeprikker of ook het midden gaar is. Zo niet, bedek je de bovenkant van de cake met aluminium en laat je de taart verder bakken op een lagere temperatuur.



Beoordeel het recept:

 (4 stemmen)



Bron: Hungry people

Door: