Kaneel-suiker muffins
(3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • CakeHoofdgroep
  • 6Aantal personen
  • Tijd
  • 13Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Begin met het voorverwarmen van de oven op 180 graden.
2. Vet daarna een 6 muffinvormen in.
3. Klop de boter met de basterdsuiker tot een licht mengsel.
4. Klop in een beker een ei licht op.
5. Voeg het eimengsel beetje bij beetje bij de boter en suiker.
6. Meng dit goed door elkaar.
7. In een andere grote kom meng je de bloem met het bakpoeder, een mespuntje zout en nootmuskaat door elkaar.
8. Voeg dan het botermengsel en de melk toe.
9. Meng alles goed met een spatel door elkaar totdat je een dik beslag hebt.
10. Verdeel het beslag over de 6 muffinsvormpjes en zet deze in de oven voor ongeveer 20 minuten totdat ze lichtbruin zijn en een beetje stevig aanvoelen.
11. Als de muffins klaar zijn, laat je deze een beetje afkoelen.
12. Ondertussen smelt je wat boter en smeer je dit over de muffins heen.
13. Strooi hier overheen wat kaneel en suiker en smullen maar!



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: Vriendin

Door: