Chocolade-kersentaart
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • CakeHoofdgroep
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingredi├źnten


  • Keukengerei
    Springvorm 24 cm

    Oventemperatuur
    Elektrische oven: 160graden C
    Heteluchtoven: 150graden C
    Gasoven: stand 2-3

Bereidingswijze

1 Laat de kersen uitlekken.

2 Volg de algemene bereidingswijze van de verpakking van de chocolade cake, maar klop het beslag 1 minuut.

3 Vet de springvorm in. Vul de vorm met het beslag en strijk het iets glad.

4 Verdeel tot slot de kersen over het chocoladebeslag.

5 Bak de taart gaar.

6 Laat de taart afkoelen op een rooster.

7 Smelt het chocoglazuur volgens de aanwijzingen op het zakje. Verdeel de chocolade over de taart.



Beoordeel het recept:

 (3 stemmen)



Bron: Koopmans

Door: