Ingredienten: - 150 gr boter, zacht - 150 gr lichtbruine basterdsuiker - 2 eieren - 1 theelepel
- 1 goudrenet, in kleine stukjes - geraspte schil van 1 citroen - 75 g rozijnen - 75 g krenten -
- 1 ei - 500 ml melk - 500 g bloem - 1 zakje gedroogde gist - 1 tl suiker - 1 tl kaneel - 1 tl
- zoete vulling: - 1/2 citroen - 75 g dadels - 75 g gedroogde vijgen - 75 g pistachenoten - 1 p
- 6 grote appels (bijv. Elstar) - 1 citroen, geperst - 150 g zachte geitenkaas (bijv. Bettinne Bla
- 1 klein ei - 190 g bloem - 1 eetlepel rum - 10 g verse gist - 125 ml lauwwarme volle melk - 1
- 1 ei - 250 g bloem - 100 ml melk - poedersuiker - 250 g ricotta - 1 eetlepel honing - 2 thee
- 2 eieren - frituurolie - 250 ml bier - poedersuiker - 2 eetlepels suiker - 1 theelepel kaneel
- Zout - 80 gr boter - 4 eetlepels melk - 200 gr zelfrijzend bakmeel - 100 gr bruine basterdsuik
- 1 mespuntje zout - Een klontje boter - 100 gr zachte boter - 125 gr bruine suiker - Enkele eetlep
- 1 ei - 250 gr vloeibare honing - 250 gr zelfrijzend bakmeel - 1 eetlepel speculaaskruiden - 1
- 3 eetlepels melk - 100 gr zachte boter - 2 eetlepels speculaaskruiden - 250 gr zelfrijzend bakmeel
- 3 eiwitten - 375 gr poedersuiker
250 gr bloem 100 gr honing 1 eetlepel stroop 1/2 theelepel zout 3 theelepels kaneelpoeder 1 theelepe
2 el melk 100 g boter mespuntje zout 15 g speculaaskruiden 125 g bruine basterdsuiker 25 gehalveerde
- 1 pak Koopmans Speculaas - 175 g boter of margarine Oventemperatuur Elektrische oven: 170 ÂÂ
- 2 eieren - 1 el melk - 175 g boter - mespuntje zout - 1 el koffieroom - 1 tl citroenrasp - 50 g bl
- 1 ei - 5 plakjes Koopmans Bladerdeeg - 1 pakje Dr. Oetker Amandelspijs - een beetje bloem om te be
- 1 ei - 1 banaan - 2 kiwi's - 450 ml melk - 4 el honing - 3 mandarijnen - 1 el citroensap - 6 rode
- 1 ei - 10 halve amandelen - 10 geconfijte vruchtjes - 300 g amandelspijs (Dr. Oetker) - 1 pak Koop
- 1 pak Koopmans Oliebollen - ½ l lauw water (ca. 40°C) - 100 g rauwe ham, in kleine stukjes
- 1 ei - 1 el olie - 6 el melk - 0,5 tl kaneel - 25 g suiker - 4-5 bananen - 1 el citroensap
- 2 eieren - 3 dl (300ml) koud water - om in te bakken olie bijv. zonnebloemolie - 1 pak Koopmans
- 2 eieren - 3 dl melk - 50 g suiker - 1 el kaneelpoeder - 6 appels (b.v. goudreinetten) - 250
- 1 ei - frituurolie - 1 tl suiker - 400 g suiker - 500 ml water - 50 g rozijnen - mespuntje z
- 1 el vanillearoma - 1 el gemalen kaneel - 1 zakje Chocoglazuur - 450 ml handwarm water - 1 pak
- 150 ml bier - frituurolie - 75 g krenten - poedersuiker - 75 g rozijnen - 2 schijven ananas
- 2 tl kaneel - 150 ml bier - 75 g krenten - 75 g rozijnen - 1 el citroensap - snufje poedersui
- 2 eierdooiers - 75 ml + extra ijskoud water - 300 g amandelspijs (pakje Dr. Oetker) - 200 g Koo
- 2 eieren - 300 g bloem - 1 theelepel kaneel - 1 theelepel bakpoeder - 1 theelepel gemberpoeder
- 125 g witte chocolade - 1 pak Koopmans Kruidnoten - Schrijfstiften (Dr. Oetker) - drop en/of sn
- Zout - Peper - 1 appel - 25 gr. boter - 4 gemberbolletjes - 4 kalkoentournedos - 3 el. gembe
- 1 ei - 1 ui - zout, peper - nootmuskaat - 200 gr visfilet - 1 sneetje witbrood
- 350ml melk - 550g bloem - 1 theelepel zout - 4 eetlepels suiker - 2 (7g) zakjes gist - 2 eier
- 300 gr suiker - 2 kaneelstokjes - 750 ml rode wijn - 1 eetlepel Cointreau - rasp van een 1/2 c
- zout - peper - 1 eidooier - 2 sjalotten - 8 tongfilets - 1 kl sesamzaden - 1 dl sherry, drog
- 1 theelepel azijn - 2 eetlepels water - 1/8 theelepel zout - 3 theelepels maïzena - het wit v
- 1 ei - 275g bloem - 150 gr suiker - 1 ei, losgeklopt - 225g boter, zacht - 1/2 theelepel vani
- ca. 20 kruidnagels - ca. 280 g poedersuiker - 250 g blanke amandelen - 2 1/2 el Metaxa (of vieu
- asperges - 40 gr tomatensaus - 8 chili runderworstjes - 1 verpakking bladerdeeg (8 stuks) - ol
- 1 eiwit - 250 gram poedersuiker - 200 gram gepelde amandelen - enkele druppels citroensap - kleurs
- 1/2 ei - 50 gram bloem - 75 gram boter - 1/2 eetlepels - 50 gram bakmeel - speculaaskruiden - 1/2
- 12 lepels suiker - 4 eetlepels water, melk of room - smaakmakers: vanille-, citroen-, cacao-, of f
- Zout - 3 eetlepels melk - 100 gr zachte boter - 250 gr zelfrijzend bakmeel - 125 gr donkere baster
- 3 eiwitten - 375 gr poedersuiker
- 1 tl zout - 1 tl foelie - 200 g boter - 400 g bloem - 100 ml water - 1 el bakpoeder - 100 g
- 125 gram suiker - 3/4 theelepel bakpoeder - 3/4 tot 1 theelepel zout - 1 eetlepel speculaaskrui
- water - poedersuiker - chocoladeglazuur - kleine snoepjes (mini m&m) - 1 pak cakemix voor klein
- 1 mango - plakjes citroen - versgemalen peper - blaadjes (veld)sla - 2 eetlepels mayonaise
- 4 eiwitten - 150 gram suiker - 2 deciliter bessensap - 500 gram schoongemaakt en gemengd seiz
- 1 ui - zout - tijm - peper - zeezout - 1 eidooier - 4 dl bouillon - kruidenboeket -
- 2 appels - 50 gram ei - 2 gram zout - 10 gram gist - 100 gram bloem - 100 gram water -
- 2 eieren - 100 g suiker - 1/4 theelepel zout - 175 g boter, zacht - 300 gr witte bloem - 1 th
- 1 ei - 250 g boter - 450 g bloem - 300 gr suiker - 2 theelepels baksoda - 2 theelepels kaneel
- 1 ei - 100 g boter - 450 g bloem - 100 g suiker - 225 ml melasse - 1/4 theelepel zout - 1 th
- 4 eetl. olijfolie - 2 eetl. walnootolie - 3 eetl. medium sherry - 50 g walnoot, grofgehakt - 1
- 100 g suiker - 7½ dl sojamelk - 8 blaadjes gelatine - 3 eetl. geraspte kokos - ½ theel.
- 1 ui - 2 dl. slagroom - 12 plakken ontbijtspek - 1 borrelglaasje cognac - 1 zakje aardappelsoe
- 3 eetlepels mayonaise - 30 gram verse basilicum - 2 bosuitjes, fijngehakt - 1 eetlepel mieriksw
- 4 eieren - 150 gr suiker - taartdecoratie - 125 ml slagroom - 250 gr mascarpone - 100 gr bloe
- zout - versgemalen peper - 1 eetlepel citroensap - 100 gr Hollandse garnalen - 100 gr veldsla
- 1 steranijs - 200 g suiker - 1 kruidnagel - 1 kaneelstokje - 3 kardemompitten - chocoladekrul
- 500 ml slagroom - 1 of 2 vanillestokjes - 50 g suiker - 4 blaadjes witte gelatine - een bakje
- 3 el mayonaise - 2 sinaasappels - 2 rijpe avocado's - 1 gerookte kipfilet - 1 limoen, schoong
- 50 g boter - 100 g suiker - 500 ml volle melk - 100 g chocolade extra puur - 2 bekers slagroo
- 12 kletskoppen - 4 toefjes slagroom - 350 g cranberrycompote - 8 eetlepels poedersuiker - 150
- 2 sinaasappels - 9 plakjes roomboter bladerdeeg - 500 milliliter chocolademousse
- 2 eieren - 100 g suiker - 250 ml slagroom - 250 ml pepernotenvla - 2 eidooiers (=4 eieren) - 150 g
- 2 el boter - 1 el bloem - 1 1/2 tl kaneel - 4 el kristalsuiker - 6 plakjes roomboter bladerdeeg
- 200 g marsepein - 2 el amandelschaafsel - 2 repen chocolade extra puur a 100 g
- 3 eidooiers - poedersuiker - 50 gram suiker - 1½ dl slagroom - 1 dl volle melk - 1 zakje v
- 1 minneola - 450 g bramen - 150 g frambozen - 900 g volle kwark - 1 pak lange vingers - 18 bl
- frambozen - 75 g suiker - 200 ml water - 4 paaseitjes (middelgroot) - citroensap (van een halv
- 5 eieren - paaseitjes - 60 g suiker - 75 g honing - 140 g bloem - 1 kl bakpoeder - 3 el caca
- 6 el zeezout - 0,5 el kurkuma - 18 kwarteleieren - 0,5 el paprikapoeder - 1 snuifje cayennepep
- zout - boter - peper - 2 eieren - 16 kwarteleieren - 700 g aardappelen
- zout - peper - boter - 4 eieren - room (eventueel) - 2 sneetjes toastbrood (wit) - 2 el tuin
- 330 gr pure chocolade - 100 gr roomboter - versiersels
- 135 gr bloem - pure chocolade - 125 gr schenkstroop - 2 x 125 gr gesmolten boter - 100 gr brui
- zout - courgette - 40 gram feta - halve citroen - handje verse munt - vers gemalen peper - k
- rucola - peper en zout - 5 eetlepels mayonaise - 3 eetlepels citroensap - zongedroogde tomaatj
- 400 ml slagroom - 1 tl vanille-extract - 150 gram pure chocolade van goede kwaliteit, ten minst
- 1 vanillestokje - 200 ml slagroom - 4 blaadjes gelatine - 350 gram magere kwark - 80 gram witt
- 2 rijpe banaan - 8 plakjes ontbijtspek , of gebruik bacon
Voor de bodem: - snufje zout - 70 gram rietsuiker - 180 gram gezeefde bloem - 1 theelepel vanill
- 250 gram boter - 300 gram bloem - Rode kleurstof - Gele kleurstof - 1 tl vanille extract - 1
- 12 kleine appeltjes - 800 gram pure chocolade - decoratie naar wens
- 100 ml port - 2 kopjes espresso - 2 bollen vanille-ijs - 6 kleine stoofpeertjes - 1 el slagroo
- Kwark - Lemon curd - Holle chocolade paaseieren (ter grootte van een echt ei)
- 1 portie basisrecept voor koekjes - Oranje kleurstof (Orange, Country Kitchen) - Groene kleursto
- zout - 25 gr. boter - 75 gr. champignons - 500 gr. groene asperges - 75 gr. gepelde garnalen
- 1 limoen - 2 avocados - 50 gram mais - Zwarte peper - 200 gram rucola - 50 gram erwtjes - 40
- balsamicocreme - handvol rucola - 4 gedroogde abrikozen - verse zachte geitenkaas - 4 dessert
- honing - snufje kaneel - 2 grote appels - handje walnoten - 300 ml Griekse yoghurt
- 5 eieren - 700 gram MonChou - 8 pakjes Kinderbueno - 1 reep pure chocolade - 125 gram creme Fr