Stoofperen in rode wijn
Ster Ster (2.4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • FeestelijkHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • 1 - Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Doe de rode wijn in een grote sauspan en breng aan de kook.

2. Zet het vuur lager en voeg de kaneelstokjes, citroenrasp, gemalen kruidnagel en Cointreau toe en laat zachtjes 5 minuten koken.

3. Voeg de peertjes en de suiker toe. Doe de deksel schuin op de pan en laat op laag vuur zachtjes 1 uur koken tot de peertjes zacht zijn.

4. Verwijder de peertjes voorzichtig en leg ze op een serveerschaal.

5. Zeef het resterende wijnmengsel en doe het weer in de pan. Breng aan de kook op hoog vuur en laat inkoken tot een siroop.

6. Schenk de rode wijnsiroop over de peertjes.



Beoordeel het recept:

 (7 stemmen)



Bron: Allrecipes.nl

Door: ReceptenVandaag