Garnalencocktail met mango en limoendressing
(3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • FeestelijkHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Schil de mango.
2. Halveer de vrucht, verwijder de pit en verdeel het vruchtvlees in kleine blokjes.
3. Snijd de stengels bleekselderij in smalle boogjes. Schep de mango, bleekselderij en bieslook door de Hollandse garnalen.
4. Meng voor de dressing crème fraîche, mayonaise, limoensap, sherry en versgemalen peper. Schik de blaadjes sla in coupes.
5. Schep de dressing luchtig door de garnalencocktail, verdeel deze over de sla en garneer met plakjes citroen.

TIP!
Vervang mango door meloen, nectarine of perzik.



Beoordeel het recept:

 (5 stemmen)



Bron: Kook jij

Door: