Mijter tompouce van sint
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • FeestelijkHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Laat 9 plakjes bladerdeeg ontdooien en snij uit 8 plakjes zo groot mogelijke mijters.
2. Snij het laatste plakje bladerdeeg in 8 repen.
3. Verwarm de oven voor op 230 graden.
4. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
5. Leg de mijters op de bakplaat, maak 4 kruizen van de deegrepen en plak ze met water vast op de 4 mijters.
6. Bak ze midden in de oven in 10 minuten gaar en goudbruin.
7. Laat de mijters helemaal afkoelen en verdeel 500 milliliter chocolademousse over 4 mijters.
8. Schil 2 sinaasappels dik en snij het vruchtvlees tussen de vliezen uit. Dep de partjes droog.
9. Verdeel de sinaasappelpartjes over de mousse en dek ze af met de overige 4 mijters van deeg.



Beoordeel het recept:

 (6 stemmen)



Bron: Kook jij

Door: