Zoete marsepeinrotsjes
(3.7 / 5)
  • Recipe Single Image
  • FeestelijkHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Hak de marsepein in 20 stukjes van ca. 2½ x 2½ cm. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin en schud dit op een bord.

2. Breek de chocolade in blokjes. Smelt de chocolade in een hittebestendige kom boven een pan heet water (= au bain-marie) of in de magnetron. Roer glad. Schep de marsepein door de gesmolten chocolade.

3. Schep met 2 lepels ca. 20 kleine bergjes marsepein op een met bakpapier beklede snijplank. Bestrooi met het amandelschaafsel.

4. Laat de rotsjes in de koelkast in ca. 45 min. hard worden. Neem ze uit de koelkast en bewaar ze tot je ze opeet in een gesloten trommel op een koele plek.



Beoordeel het recept:

 (7 stemmen)



Bron: Jumbosupermarkten

Door: