Vitello tonnato
  • Recipe Single Image
  • FeestelijkHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 10Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Pureer de tonijn met 4 stukjes zongedroogde tomaat en mayonaise met de staafmixer.
2. Breng de saus op smaak met citroensap, peper en zout. Als je de saus te dik vind kun je 2 eetlepels water toevoegen om hem vloeibaarder te maken (bij mij was dit niet nodig).
3. Snijd het stokbrood schuin af zodat er lange repen stokbrood ontstaan.
4. Besprenkel het stokbrood met een beetje olijfolie en zout.
5. Grill de broodjes even in een grilpan of in de oven (180 graden).
6. Snijd een paar zongedroogde tomaatjes in stukjes.
7. Leg op ieder bordje een handje rucola, drapeer de plakjes fricandeau hierover.
8. Druppel de tonijnsaus over het vlees.
9. Bestrooi hierover de kappertjes, zongedroogde tomaatjes, rucola en peper.
10. Serveer het stokbrood erbij.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Brenda kookt

Door: ReceptenVandaag