Candied apples
  • Recipe Single Image
  • FeestelijkHoofdgroep
  • 12Aantal personen
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Maak de appels goed schoon en verwijder het steeltje. Prik vervolgens een lollystokje in de appel op de plek waar het steeltje heeft gezeten. Duw even goed door tot het stokje er bijna helemaal doorheen is, zo schieten ze er tijdens het eten straks niet uit.
2. Smelt ondertussen de chocolade au-bain marie. Dip de appels in de chocolade en zet deze vervolgens op hun kop op een stukje bakpapier.
3. Laat de chocolade heel iets stollen en decoreer de appels vervolgens naar wens. Kijk gewoon wat je in huis hebt. Gebruik hagelslag, verkruimelde nootjes, andere kleuren chocolade…
4. Laat de appels op hun kop op een bord met bakpapier staan en laat de chocolade volledig in de koelkast stollen.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Oh My Foodness

Door: