Mini amandelstaaf
(3.9 / 5)
  • Recipe Single Image
  • FeestelijkHoofdgroep
  • Tijd
  • 8Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingredi├źnten


  • Oventemperatuur
    Elektrische oven: 225graden C
    Heteluchtoven: 200graden C

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor.

2 Meng de amandelspijs met losgeklopt ei tot dit goed rolbaar is.

3 Maak tien rolletjes amandelspijs van 10 cm lang en leg deze op de plakjes Roomboterbladerdeeg.

4 Rol het bladerdeeg op en druk de zijkanten dicht.

5 Leg de staafjes met de sluiting naar beneden op de bakplaat met bakpapier.

6 Bestrijk de staafjes met losgeklopt ei.

7 Leg op elk staafje 2 halve geconfijte vruchtjes of 2 halve amandelen.

8 Bak de amandelstaafjes goudbruin en gaar.



Beoordeel het recept:

 (14 stemmen)



Bron: Koopmans

Door: