Kaneelbolletjes met chocoglazuur
(1.7 / 5)
  • Recipe Single Image
  • FeestelijkHoofdgroep
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten


  • Keukengerei
    Frituurpan met zonnebloemolie

Bereidingswijze

1 Meng de mix voor oliebollen met gemalen kaneel, voeg het aroma en water toe en volg verder de aanwijzingen op de verpakking, zónder rozijnen of krenten.

2 Gebruik voor kleine oliebolletjes twee kleine dessert of koffielepels.

3 Laat de oliebolletjes in een vergiet of op keukenpapier uitlekken.

4 Smelt de chocoglazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking, schenk het glazuur in een kommetje en zet dit op een pannetje met heet water, zodat het glazuur vloeibaar blijft.

5 Dip de afgekoelde oliebolletjes in het glazuur, laat het glazuur aflopen en leg de oliebollen op een schaal.



Beoordeel het recept:

 (3 stemmen)



Bron: Koopmans

Door: