Asperges met entrecote
(3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • GroenteHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1.Schil de asperges van 2 cm onder het kopje naar beneden met een dunschiller, breek het onderste stugge stukje (± 3 cm) eraf.

2.Kook de aardappelen in ± 20 min. in water met zout gaar.

3.Kook de asperges afhankelijk van de dikte in ± 15-20 min. in ruim water met zout beetgaar. Giet ze af.

4.Bestrijk intussen de entrecotes met de olie en bestrooi ze met peper en zout naar smaak. Rooster ze in een grillpan aan beide kanten bruin en in ± 7 min. rosé.

5.Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de entrecotes met de asperges, de aardappelen en de saus. Bestrooi met het bieslook.



Beoordeel het recept:

 (5 stemmen)



Bron: C1000

Door: