Gegratineerde asperges
(3.8 / 5)
  • Recipe Single Image
  • GroenteHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1.Schil de asperges van het kopje naar beneden en snijd of breek het onderste stugge stukje (± 3 cm) ervan af.

2.Kook de asperges afhankelijk van de dikte in 15-20 min. in water met zout gaar. Giet ze af en leg ze in een ovenschaal.

3.Meng het broodkruim met de kaas en de peterselie en verdeel het over de asperges. Laat de asperges in een voorverwarmde oven (200 °C) in ± 7 min. gratineren.

4.Bereid intussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.

5.Rol de ham tot roosjes en leg ze bij de asperges in de schaal. Serveer met de puree.



Beoordeel het recept:

 (4 stemmen)



Bron: C1000

Door: