Spinazie-pannenkoeken
(3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • GroenteHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 1Stap
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

    zout en peper
    50 g rozijnen
    1 teentje knoflook
    2 eetlepels olijfolie
    1 zakje pijnboompitten (65 g)
    1 doosje Castello (kaas, 150 g)
    2 zakken panklare spinazie (a 300 g)
    8 kant-en-klare pannenkoeken (koelvers)

Bereidingswijze

Pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. In droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Knoflook ca. 1/2 minuut bakken. Spinazie toevoegen en ca. 3 minuten roerbakken. Kaas verkruimelen boven spinazie. Pijnboompitten en rozijnen toevoegen en geheel goed mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Spinaziemengsel verdelen over pannenkoeken en oprollen. Lekker met frisse salade.



Beoordeel het recept:

 (22 stemmen)



Bron: AH Recepten

Door: