Gevulde paprika met aardappelpuree
(3.3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • GroenteHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Kook de aardappelblokjes in weinig water met zout in 10 minuten gaar.
2. Halveer de paprika's overlangs en snijd de zaadlijsten met zaadjes weg.
3. Verwarm de oven voor op 200 °C.
4. Giet de aardappelen af, stamp ze met een stamper tot puree.
5. Roer de crème fraîche, tomaatjes, olijven, bosui en de helft van de kaas erdoor.
6. Breng op smaak met zout en peper.
7. Vul de paprikahelften hoog op met de puree, zet ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal en strooi de rest van de kaas erover.
8. Bak de gevulde paprika's in de oven in 30 minuten goudbruin en gaar.
9. Lekker met een salade van sperziebonen.



Beoordeel het recept:

 (8 stemmen)



Bron: Okokorecepten

Door: