Gevulde tomaten uit de oven met spinazie en ei
(3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • GroenteHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
2. Bestrooi de binnenkant van de tomaten met zout en peper.
3. Verwarm de olie in een pan en bak de knoflook en ansjovis al roerend tot de ansjovis is opgelost.
4. Roer de spinazie erdoor en laat snel slinken. Lek uit in een vergiet.
5. Meng het tomatenuitholsel door de spinazie en vul de tomaten tot de helft met dit mengsel.
6. Zet in een ovenschaal.
7. Breek in iedere tomaat een ei en zet de schaal in de oven tot de eieren gestold zijn (ca. 10 minuten).



Beoordeel het recept:

 (6 stemmen)



Bron: Okokorecepten

Door: