Portabella gevuld met spinazie, tomaat en mozzarella
(3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • GroenteHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 11Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Borstel de portabellas en verwijder de stelen, snijd deze fijn.
3. Pers de teentjes knoflook.
4. Wok de spinazie met knoflook en steeltjes van de portabella.
5. Snijd de gepelde- en cherry tomaten in stukjes, verwarm dit samen met tomatensap in een pannetje.
6. Voeg Italiaanse kruiden, peper en zout bij de tomaten.
7. Snijd de mozzarella in plakken.
8. Vul de portabella’s met een beetje tomatenmengsel, spinazie en nog een beetje tomatenmengsel.
9. Leg hier een plakje mozzarella op.
10. Verdeel hier een beetje Parmezaanse kaas en Italiaanse kruiden over.
11. Verwarm de gevulde portabella’s 15 minuten in de oven.



Beoordeel het recept:

 (8 stemmen)



Bron: Brenda kookt

Door: