Tomaten gevuld met spinazie
(3.4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • GroenteHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 12Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snijd het kapje van de tomaten.
3. Schep met een lepel het vruchtvlees eruit.
4. Laat de tomaten ondersteboven even uitlekken op keukenpapier.
5. Snipper de ui en pers de knoflook, snijd de champignons blokjes.
6. Verwarm olie in een wok, bak de ui en knoflook hier in aan.
7. Voeg de blokjes champignons en pijnboompitjes erbij als de ui glazig is.
8. Bak de champignons even mee.
9. Voeg de spinazie toe en wok dit even mee.
10. Breng het spinaziemengsel op smaak met peper en zout.
11. Vul de tomaten met het spinaziemengsel en bestrooi ze met de geraspte kaas.
12. Verwarm de gevulde tomaten 25 minuten in de oven.



Beoordeel het recept:

 (9 stemmen)



Bron: Brenda kookt

Door: