1. Snijd de courgette, aubergine en tomaat in plakken van ongeveer 1 cm dik. maak de paprika schoon, halveer deze en snijd de helften in de lengte doormidden. Snijd de paprika in acht platte stukjes. Snijd de mozzarella in plakken.
2. Verhit de grillpan. Strijk de aubergine, courgette en paprika dun in met olie en rooster de groente in porties in ongeveer 4-5 gaar. Bestrooi ze daarna met zout en peper. Klop een dressing van de rest van de olie met azijn, zout en peper.
3. Maak in het midden van elk bord een torentje van afwisselend aubergine, tomaat, courgette, paprika en mozzarella en garneer met een blaadje basilicum.
4. Sprenkel de dressing om het torentje heen over het bord. Lekker met vers afgebakken ciabatta of focaccia
5. De groente kunnen een dag van te voren worden geroosterd. Laat ze voor gebruik op kamer temperatuur komen.
Beoordeel het recept:
Bron: plus
Door: ReceptenVandaag