Asperge lasagne
  • Recipe Single Image
  • GroenteHoofdgroep
  • 6Aantal personen
  • Tijd
  • 8Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Asperges schillen en in stukjes van 3 cm snijden.
2. Kook de asperges in 10 minuten gaar.
3. Met roomboter, bloem en kookvocht van de asperges een bechamelsaus maken, die net vloeibaar maar niet te dik mag zijn. Op smaak brengen met peper, nootmuskaat en de tuinkruidenbouillontablet.
4. De slagroom of de creme fraiche door de saus roeren, een halve minuut laten koken en dan van het vuur af nemen.
5. Hamreepjes en 2/3 deel van de fijngesneden peterselie erdoor roeren.
6. Doe in een ovenschaal 1/3 van de saus, daarop de lasagnevellen en daar de helft van de asperges op dit nog een keer herhalen.
7. Bovenop de rest van de saus de fijngesneden peterselie en geraspte kaas.
8. Zet de ovenschotel in een voorverwarmde oven op 200 graden en een half uur laten staan.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Hungry people

Door: ReceptenVandaag