Spitskoolstamppot met kalkoenreepjes en salie
(3.8 / 5)
  • Recipe Single Image
  • GroenteHoofdgroep
  • 2Aantal personen
  • Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Bereiden
Aardappels schillen en in stukken snijden. Aardappels in bodempje water met zout afgedekt in 20 min. gaarkoken. In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten en kalkoenreepjes 5 min. al omscheppend bakken. Salie kort met kalkoenreepjes meebakken. Sherry en 6 el water erdoor roeren. Vlees 10 sec. op hoog vuur laten koken. Vlees op smaak brengen met zout en peper en tot gebruik warmhouden. Intussen in wok olie verhitten. Kool 1 min. op hoog vuur roerbakken. Appel nog 1 min. meebakken. Aardappels afgieten en fijnstampen. Kool met appel erdoor roeren. Stamppot op smaak brengen met zout en peper en over twee borden verdelen. Kalkoenreepjes met salie bij stamppot serveren.



Beoordeel het recept:

 (24 stemmen)



Bron: AH Recepten

Door:

Reacties

  • Wilvanmer
    (04-10-2012)

    lijkt me erg lekker, ga het vanavond maken.

  • Gretha
    (09-08-2014)

    Ga ik zeker proberen.