Romige spinazietaart
(3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • GroenteHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • 20 - Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten


  • Materialen

Bereidingswijze

Bereiden
1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Vet de springvorm in met de helft van de boter. Bekleed de vorm met het deeg. 2. Verhit de rest van de boter in een koekenpan, voeg de ui en de knoflook toe en bak 3 min. Laat even afkoelen. 3. Klop de eieren los in een grote kom. Meng de slagroom, de spinazie, de ricotta en het ui-knoflookmengsel erdoor. Voeg peper en zout naar smaak toe. Schep de vulling in de springvorm en bak de taart 35 min. in het midden van de hete oven.



Beoordeel het recept:

 (64 stemmen)



Bron: AH Recepten Allerhande 08 2010

Door: