Italiaanse witlof met rucola
(3.2 / 5)
  • Recipe Single Image
  • GroenteHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Bereiden
Rooster 3 el pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. Haal de bladeren los, was en droog ze. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 min. Voeg de knoflook en de rozemarijn toe en bak 1 min. mee. Schep het witlof erdoor en roerbak 2 min. Breng op smaak met peper en zout. Neem van het vuur en meng de rucola erdoor. Bestrooi met de pijnboompitten.



Beoordeel het recept:

 (57 stemmen)



Bron: AH Recepten Allerhande 09 2010

Door: