Bloemkool met mosterdvinaigrette
(3.8 / 5)
  • Recipe Single Image
  • GroenteHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Bereiden
1. Kook de bloemkool in water met wat zout in 5 min. beetgaar. Laat uitlekken. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Meng de mosterd in een schaal met de sjalot en de azijn. Klop er 4 el olie door. Breng de vinaigrette op smaak met peper en zout. Voeg de bloemkool toe en meng goed. 3. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de filetlapjes 3 min. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Serveer de bloemkool met de rijst en de filetlapjes.



Beoordeel het recept:

 (38 stemmen)



Bron: AH Recepten Allerhande 09 2010

Door: