Pekelvleesrolletjes, hamrolletjes en gevulde eieren
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • 8Aantal personen
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1.Snijd de aspergetips aan de onderkant op gelijke lengte af. Haal de peultjes af. Kook de asperges en de peultjes in een pan met ruim kokend water met zout in 46 min. beetgaar. Spoel ze in een zeef onder koud stromend water af en laat ze afkoelen.

2.Kook de eieren in 8 min. bijna hard. Laat ze schrikken, pel ze en halveer de eieren in de lengte. Wip de dooiers eruit en prak deze in een bord fijn.

3.Meng de geraspte kaas en 2 eetlepels mayonaise erdoor. Voeg peper en zout naar smaak toe en roer alles tot een smeuïg mengsel. Doe dit mengsel in een spuitzak met kartelmond en spuit een mooie toef in de halve eieren.

4.Bestrijk de plakjes pekelvlees met de rest van de mayonaise en vouw ze in de lengte dubbel. Verdeel de asperges in 8 porties en rol ze in de plakjes pekelvlees.

5.Bestrijk de plakjes ham met pesto en vouw ze in de lengte dubbel. Verdeel de peultjes in 8 porties, stapel ze op elkaar en rol elk stapeltje in een plakje ham.

6.Leg de rolletjes pekelvlees en de rolletjes ham om en om op een platte schaal en zet de gevulde eieren ertussen.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: C1000

Door: