1. De verse spinazie wassen en fijnsnijden.
2. De olie in de pan doen en de sjalotjes zachtjes bakken en even later de peterselie en de spinazie toevoegen. Goed doorroeren. Een beetje peper en zout toevoegen. Ongeveer 10 minuten laten bakken, tot het meeste vocht verdwenen is.
3. De pan van het vuur halen,en de spinazie laten uitlekken in een zeef.
4. Doe het meel in een kom en voeg de olie en raki of citroensap toe. Een glas water toevoegen en goed kneden.
5. Het deeg erg dun uitrollen en in vierkante stukjes snijden. (ongeveer 8x8 cm).
6. Op de vierkante plakjes deeg de spinazie leggen. (Tip: op dit moment kunt u ook feta toevoegen in kleine brokjes.)
7. De deegvierkantjes dichtvouwen en in een koekenpan in olijfolie aan beide kanten bakken.
Beoordeel het recept:
Bron: Grieksegids
Door: ReceptenVandaag