Pinchos
(3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • 8Aantal personen
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingredi├źnten


  • Materialen:

Bereidingswijze

1. Zet liefst alle ingredienten en borden die u gaat gebruiken van tevoren een uurtje in de koelkast zoadat alles lekker koud is voordat u aan de slag gaat;

2. Beleg een sneetje stokbrood achtereenvolgens met de zalm, het schijfje ei, de garnaal en de ansjovis;

3. Naar smaak, een paar druppeltjes citroensap of limoensap over de zalm en garnaal;

4. Naar smaak, een paar druppeltjes olijfolie over de ansjovis;

5. Steek er een cocktailprikker in om de boel bij elkaar te houden, het hoort bij de traditie, en het maakt er een echte pincho van!



Beoordeel het recept:

 (6 stemmen)



Bron: Tapasbonitas

Door: