Gehaktbrood
(3.2 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • 15 - Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten


  • Materialen:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg je plakjes bladerdeeg naast elkaar zodat ze een beetje kunnen ontdooien. Snijd de bosui, de rode peper en de bieslook fijn.

2. Meng daarna het gehakt met de roomkaas en de eieren, breng het gehakt nog op smaak met wat gehaktkruiden of zout en peper. Als het bladerdeeg een beetje zacht geworden is, leg je deze in de cakevorm. Verdeel over de onderkant en de zijkant van de vorm het bladerdeeg. Schep ongeveer de helft van het gehakt op het bladerdeeg. Daaroverheen de bieslook, de rode peper en het bosuitje.

3. Daaroverheen weer de helft van het gehakt. Dek het gehakt af met bladerdeeg. Eventueel kan je nog wat eigeel over het bladerdeeg smeren zodat het mooi bruin wordt in de oven. Het gehaktbrood kan nu voor ongeveer 30 minuten de oven in.



Beoordeel het recept:

 (50 stemmen)



Bron: Lekker en Simpel

Door: