scones
(2.8 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Mix in een kom het zelfrijzend bakmeel, het ei en de boter en de suiker met een snufje zout. Voeg de melk toe en kneed het deeg. Is het deeg te nat, voeg dan wat meer zelfrijzend bakmeel toe.
2. Rol het deeg uit tot het ongeveer 1 centimeter dik is en gebruik een glas om ronde vormen uit te snijden.
3. Leg de rondjes deeg op een bakplaat met bakpapier en bestrijk ze met een beetje melk. Zet ze nu in een voorverwarmde oven van 200 graden.
4. Na 10 tot 12 minuten zijn ze gaar (ze moeten goudbruin zijn en gerezen). Pak ze uit de oven en laat ze afkoelen op rekje.

TIP!
Heerlijk met cream en jam.



Beoordeel het recept:

 (4 stemmen)



Bron: Plazilla

Door: