1. Meng met een elektrische mixer de boter en suiker samen. Voeg de eiwitten een voor een toe. Voeg de koffie aroma toe.
2. Verlaag de snelheid en voeg de bloem en cacao toe. Roer voorzichtig, en zet het vervolgens 30 minuten tot een uur in de koelkast.
3. Verwarm de oven tot 180 C / gasoven stand 4. Bedek 2 bakplaten met bakpapier. Verdeel het beslag met theelepels over de bakplaten, ongeveer 10 cm uit elkaar.
4. Bak 6 tot 8 minuten of tot ze licht knapperig rond de randen zijn. Terwijl ze nog warm zijn, leg je ze (een tegelijk) op een glas om ze gebogen te maken, of in de holten van een lege eierdoos om mandjes te maken, of om de handgreep van een houten lepel om ze als een sigaar te vormen. Laat dit een paar minuten staan om uit te harden.
Beoordeel het recept:
Bron: Allrecipes
Door: ReceptenVandaag