1. Een middelgrote sauspan met water aan de kook brengen en daarin de vermicelli in 3-5 minuten al dente koken. Afgieten en goed afspoelen met koud water zodat de vermicelli niet vastkleeft.
2. Een grote kom vullen met warm water en de vellen elk 1 seconde in het water dippen om te weken. Plat uitleggen en over het midden in een lijn vullen 2 halve garnalen, een handje noedels, basilicum, munt, koriander en sla. Aan beide kanten ong. 5 cm van de rand vrijlaten.
3. De lege randen naar binnen vouwen en het vel tot een stevige rol draaien. Beginnen met de kant met sla. Procedure herhalen met de resterende ingredienten.
4. In een kopje vissaus, water, limoensap, knoflook, suiker en chilisaus vermengen.
5. In een ander kopje de hoisinsaus met stukjes pinda vermengen.
6. Serveer de lenterolletjes met de vissaus- en hoisinsausdip.
Beoordeel het recept:
Bron: Allrecipes
Door: ReceptenVandaag