1. Meng de ui met de azijn en een mespunt zout. Houd apart. Breng een kleine pan water aan de kook.
2. Snijd ondertussen de aardappelen in blokjes van een 1/2 x een 1/2 cm (brunoise). Voeg eventueel wat zout toe aan het kokende water en kook de aardappelen in 4 min. beetgaar.
3. Giet af en laat ze 5 min. afkoelen.
4. Meng de yoghurt met de halvanaise, bieslook, aardappel en het ui-azijnmengsel. Breng op smaak met peper en zout.
5. Snijd de plakjes roggebrood elk in 4 stukjes.
6. Verdeel de aardappelsalade over de plakjes.
7. Snijd de zalm in 6 gelijke plakjes en leg ze op 6 van de stukjes roggebrood.
8. Garneer de 6 roggebroodjes zonder zalm met tuinkers.
9. Leg de broodjes om en om op een bord.
Beoordeel het recept:
Bron: AH allerhande
Door: ReceptenVandaag