Spinazie-feta flapjes
(2.9 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter of olie. Zo nu en dan omroeren, tot ze bruin beginnen te verkleuren.
2. Warm de spinazie op in een pan.
3. Snijd intussen de Feta in kleine blokjes en laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
4. Zodra de spinazie is opgewarmd, de pan van het vuur nemen.
5. Als de spinazie nog vochtig is, eerst goed laten uitlekken.
6. Schep de fetablokjes en pijnboompitten door de spinazie.
7. Verdeel het mengsel over de plakjes bladerdeeg.
8. Vouw de plakjes bladerdeeg dicht over de diagonaal, zodat ze driehoeken vormen. 9. De randen goed aandrukken met een vork.
10. Doe de flapjes 25 minuten in de oven op 220 graden.



Beoordeel het recept:

 (16 stemmen)



Bron: Vegetarisch

Door: