Bannock
(3.7 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • 10Aantal personen
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Meng de droge bestanddelen.
2. Kneed de boter erdoor en giet de karnemelk er snel door tot het deeg zacht en samenhangend is.
3. Kneed niet te lang, daar wordt het brood taai van. Het moet een kruimelig broodje worden dat op scones lijkt.
4. Vorm van het deeg een platte koek die in een koekenpan past.
5. Laat een klont boter in de pan smelten.
6. Laat goed heet worden en leg het brood erin.
7. Als de onderkant mooi goudbruin is, kun je het brood voorzichtig omdraaien en aan de andere kant bakken.
8. Leg even op keukenpapier en snij in punten.

TIP! Lekker met zoute boter, slagroom, crème fraîche of huisgemaakte Devonshire cream.



Beoordeel het recept:

 (3 stemmen)



Bron: Elle

Door: