Kruidkoek met boterpudding
(2.8 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • 6Aantal personen
  • Tijd
  • 8Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 ºC.
2. Besmeer elk plakje koek aan één kant met boter en leg ze in laagjes, met de boter naar beneden, in een ronde ovenschaal (Ø 25 cm), afgewisseld met laagjes rozijnen en sinaasappelrasp.
3. Klop de melk, eieren, suiker en kaneel door elkaar in een kom.
4. Schenk dit over de kruidkoek.
5. Laat 15 minuten intrekken.
6. Schenk er een beetje extra melk over als het geheel te droog is.
7. Bak de pudding 30–45 minuten, tot-ie goudbruin en gestold is.
8. Serveer warm.



Beoordeel het recept:

 (4 stemmen)



Bron: Jamie Magazine

Door:

Over de kok

Jamie Oliver is een engelse kok die wereldwijd bekend is. Hij is bekend geworden door de televisieprogramma's die hij presenteert, maar ook door de goede kookboeken die hij heeft geschreven. Jamie Oliver is er van overtuigd dat iedereen kan leren koken en hij ziet het dan ook als zijn missie om iede...

Lees Meer