Sjalottenringen met gerookte zalm op een crouton van Turks brood
(2.2 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Pel de sjalotten, halveer ze en snijd ze in hele dunne ringen (het wortelgedeelte van de sjalot niet mee snijden want deze is een beetje bitter).
2. Verwarm de olijfolie met de boter in een pan en pers het halve teentje knoflook erboven uit.
3. Snijd het Turkse brood in acht gelijkmatige plakjes en besmeer deze met het olie- en botermengsel.
4. Bak de broodjes in een voorverwarmde oven op 180 °C in ongeveer 7 minuten tot de broodjes goudbruin van kleur zijn.
5. Beleg de afgekoelde croutons met een beetje rucola, een plakje gerookte zalm en wat sjalottenringen.
6. Garneer met een kruidentakje.



Beoordeel het recept:

 (5 stemmen)



Bron: Tapas recepten

Door: