Bladerdeeghapjes
(5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • 17Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

  • * Voor de Pittige Hamrolletjes
  • * Voor de Abrikoos-Spekhapjes
  • *Voor de Zuurkool-Worstenbroodjes

Bereidingswijze

1. Bereidingswijze Bladerdeegsnacks algemeen
2. Volg de algemene basisbereidingswijze op de verpakking.
3. Volg de specifieke bereidingswijze van de onderstaande recepten.
4. Bestrijk de bladerdeeghapjes met losgeklopt ei.
5. Bak de hapjes in het midden van de oven volgens de aanwijzingen op het pak. Pittige Hamrolletjes
6. Bestrijk de plkajes bladerdeeg met chilisaus.
7. Snijd de MonChou in dunne reepjes.
8. Leg op elk bladerdeegplakje een plak ham (formaat gelijk aan bladerdeegplakje) en aan de bovenkant van het deegplakje twee reepjes Mon Chou naast elkaar.
9. Rol de plakjes van boven naar beneden op en snijd ze in 6 stukjes.
10. Leg de hamrolletjes met de snijkant naar boven op de met bakpapier bedekte bakplaat en vouw het deegpuntje naar onderen. Abrikoos-Spekhapjes
11. Beleg de bladerdeegplakjes met plakjes spek (formaat gelijk aan bladerdeegplakje).
12. Snijd de abrikozen in drieën en leg aan de boven- en onderzijde van de deegplakjes drie stukjes abrikoos naast elkaar.
13. rol deplakjes tot het midden van boven naar beneden en van beneden naar boven op.
14. Draai de deegrolletjes om, snijd ze in 4 stukjes en leg ze op de met bakpapier bedekte bakplaat. Zuurkool-Worstenbroodjes
15. Hak de zuurkool fijn, laat goed uitlekken en vermeng met de mosterd en de uitgelekte ananasstukjes.
16. Verdeel de zuurkool over de bladerdeegplakjes en leg op ieder plakje een knakworstje in het midden.
17. Vouw de plakjes dicht als een saucijzenbroodje en snijd ze in vieren.



Beoordeel het recept:

 (3 stemmen)



Bron: koopmans

Door: