Spiesjes met parmaham
(4.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Rooster de boterhammen.
2. Halveer de knoflook en wrijf er stevig mee over het brood. Druppel er wat olijfolie over en snij het brood in dobbelstenen.
3. Rooster de pijnboompitten even in een droge koekenpan.
4. Laat de mozzarella uitlekken.
5. Rol of vouw de parmaham losjes op. Rijg aan elk satéstokje achtereenvolgens 1 blokje brood, 1 plakje parmaham, 1 mozzarellabolletje en opnieuw 1 broodblokje.
6. Leg de spiesjes op een bordje. Schenk er wat olijfolie over. Bestrooi met een beetje zout, grofgemalen peper, de pijnboompitten en wat basilicum. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.



Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)



Bron: Elle.nl

Door: