kaneelstengels met witte chocola
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • 12Aantal personen
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Snij de plakjes bladerdeeg in vier repen. Leg ze op de bakplaat en prik er met een vork wat gaatjes in. Dit zorgt ervoor dat ze in de oven niet al te dik worden. Smeer de reepjes bladerdeeg in met het ei en strooi hier de kaneelsuiker over.
2. De kaneelsuiker kun je kant en klaar kopen (van Gilse) maar je kunt het ook heel eenvoudig zelf maken. Neem kristalsuiker, voeg hier naar smaak kaneel aan toe en roer goed door de suiker. Zo makkelijk is het om je eigen kaneelsuiker te maken.
3. Schuif de kaneelstengels in de oven. Bak ze in 14 minuten op 225 graden gaar.
4. Als de kaneelstengels helemaal zijn afgekoeld kunt je de chocola aanbrengen. Smelt de witte chocolade (au bain marie of in de magnetron) en doe deze in een spuitzakje. Knip het puntje eraf en zigzag over de kaneelstengels heen. Laat de chocola drogen voor je ze serveert.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Lauras bakery

Door: ReceptenVandaag