1. Leg de plakjes bladerdeeg op het aanrecht om te ontdooien. Maak intussen vast het roomkaas mengsel. Doe hiervoor de roomkaas, kaas, cervelaat en zongedroogde tomaatjes in een schaal en roer goed door elkaar. Voeg naar smaak peper en zout toe. Doe het mengsel in een spuitzak en leg in de koelkast tot je het nodig hebt.
2. Steek de hartjes uit de ontdooide plakjes bladerdeeg. In de helft van de hartjes prik je met een vork een paar gaatjes. Ik deed dit zelf niet, als je het wel doet worden ze iets minder bol.
3. De andere helft van de hartjes wordt de onderkant. Pak de spuitzak met het roomkaas mengsel uit de koelkast en verdeel het mengsel over de hartjes. Leg de hartjes met gaatjes op het roomkaas mengsel en druk de randjes goed aan. Met een vork druk je de randjes nogmaals extra goed aan.
4. Smeer de hapjes in met een geklutst eitje en strooi wat sesamzaadjes over de hartjes.
5. Bak de hartige hartjes in 14 minuten op 225 graden gaar.
Beoordeel het recept:
Bron: Lauras Bakery
Door: ReceptenVandaag