Salami pizzabites
(3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • 24Aantal personen
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een muffinvorm lichtjes in met een beetje olie.
2. Rol de plakken bladerdeeg uit op een siliconenmat of plastic snijplank. In de pakken vers bladerdeeg van de Albert Heijn zitten als het goed is twee grote plakken.
3. Smeer de plakken bladerdeeg lichtjes in met tomatensaus en strooi hier geraspte kaas overheen. Verdeel over iedere plak bladerdeeg zes plakjes salami.
4. Rol het bladerdeeg over de lengte op en duw de uiteindes goed tegen elkaar zodat de rolletjes straks niet weer loslaten. Snijd vervolgens iedere rol in twaalf stukken.
5. Leg de pizzabites in de muffinvorm. Wanneer je één muffinbakvorm hebt voor twaalf cakejes moet je de pizzabites dus in twee keer bakken.
6. Schuif de muffinvorm in het midden van de oven en bak de Salami Pizzabites in 20 minuten goudbruin een gaar. Serveer direct of laat ze afkoelen voordat je ze luchtdicht in de koelkast wegzet tot gebruik.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: Oh My Foodness

Door: