Sushiwraps
(2.3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • 2Aantal personen
  • Tijd
  • 14Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Marineer de zalmfilet in de olijfolie en het gerookte paprikapoeder.
2. Verhit een grillpan op hoog vuur.
3. Snijd de komkommer in acht partjes en vet in met olijfolie.
4. Leg de komkommer tegelijk met de zalm in de pan en grill 5-6 minuten tot de zalm net aan gaar is.
5. Keer na 4 minuten.
6. Haal de zalm en komkommer uit de pan en houd warm onder een stuk aluminiumfolie.
7. Blancheer intussen ook de garnalen 2 minuten in kokend water.
8. Meng de yoghurt met de kokosmelk en een snuf zoutvlokken.
9. Leg een wrap voor je neer op de plank. Leg over de breedte een streep sticky rijst.
10. Snijd mooie vlokken van de zalm en leg deze op de rijst.
11. Leg de gegrilde komkommer aan de zijkanten van de rijst.
12. Snijd de garnalen grof en leg deze er ook op.
13. Schenk de saus erover en rol de wrap voorzichtig op.
14. Snijd er met een scherp mes plakken van.



Beoordeel het recept:

 (4 stemmen)



Bron: Hungry people

Door: